ALLE HMS-TJENESTER PÅ LITAUISK PÅ ET STED

Nord HMS AS arrangerer ulike kurs og har utviklet tospråklige HMS-systemer, på litauisk/norsk og polsk/norsk. Det er en stor hjelp for litauiske selskaper som driver virksomhet i Norge og litauere som er ansatt i norske byggefirmaer og må gjøre seg kjent med HMS-kravene, men ikke kan norsk.  Ved hjelp av disse systemene kan arbeidstakere både få økt kunnskap om HMS og bli bedre i fagnorsk.

Vi er veldig glad for å ha Per Granerød, tidligere seniorinspektør i Arbeidstilsynet, med lang erfaring fra den norske HMS-bransjen i teamet vårt. Kunnskap ervervet gjennom årene og faglig dyktighet gjør det mulig å imøtekomme kundenes forventninger og vinne deres tillit.

Patirtis:

Nuo 1983 m. vyriausiasis inspektorius vadovavęs projektams ir kontrolei – ARBEIDSTILSYNET OSLO.
Nuo 1975 m. inžinierius  –- PAPIRINDUSTRIENS FORSKNINGSINSTITUTT.
Nuo 1974 m. inžinierius – AAWILSHIP LTD.

Išsilavinimas :

Norvegijos mokslų ir technologijų universitetas Trondheime (NTNU)

NORD HMS
Vyr. konsultantas – PER GRANERØD

Kunderelasjoner er en god indikator på virksomhetens suksess. Vi kan måle resultatene ved å se på om kunden ønsker å fortsette å bruke våre tjenester. Vi jobber etter følgende prinsipper:  «Vurder alltid hva du kan gjøre bedre» og «Spør deg selv hvorfor kunden trenger deg». Gode kunderelasjoner er viktigst!

Tjenester

Jeg er veldig fornøyd med tjenester fra Nord HMS. Dyktige og kompetente medarbeidere. De brukte til og med søndagen sin og reiste 200 mil med fly for å hjelpe meg med mine problemer. En stor takk til Audrius Uselis og Tomasz Maciczak.

ARCTIC VEDLIKEHOLD AS, Edgaras Alsys

 

ET NORSK KURS FOR ANSATTE OG LEDERE PÅ LITAUISK

PRØV DET ENESTE HMS-SYSTEMET PÅ LITAUISK ALLEREDE NÅ!

SLUTT DEG TIL DE VIRKSOMHETER I NORGE SOM ER BEST PÅ HMS, ALLEREDE NÅ!

© Nord HMS AS